søndag 31. mai 2015

The Chef

Vi fikk i oppgave å lage en logo til et av fire valgfrie logonavn. Jeg valgte The Chef fordi jeg syns det var mest spennende å lage logo til og hadde en del ideer jeg kom på med en gang. Jeg lagde en del logoer etter å ha tegnet noen skisser, men endte opp med en jeg skal levere. Jeg valgte den fordi den var veldig ren og enkel og lett og forstå.

Jeg startet med å finne inspirasjon på pinterest.



Her er skissene jeg tegnet for å få litt ideer til hvordan logoen skulle se ut.



Her kan dere se hvordan logoen ville sett ut på et produkt eller et skilt.






Dette er logoen jeg endte opp med å bruke. Fordi jeg ssyns den funket best, gir et best uttrykk og er veldig ren og enkel.


Coolbox

Vi fikk i oppgave å lage en annonse til en kjøleboks. Vi skulle ut å ta bilder av den samme kjøleboksen alle sammen bare med våre egne ideer til hvordan bilde og hvordan annonsen skulle se ut. Her er annonsen jeg lagde!


mandag 4. mai 2015

TYPOGRAFI

Vi fikk i oppgave å lage typografi bilder der vi brukte oss selv som bokstaver. Jeg var på gruppe med Amalie, Camilla, Emma, Helene, Rikke og Marthe og vi valgte å lage ordet "venner".

Vi valgte å ta bilder i fotostudio så vi fikk bra lys og en ren bakgrunn. Jeg valgte å ha bilde i svart hvitt. Så etter jeg hadde redigert hvert bilde til svart hvitt satt jeg de inn i et dokument på hvit bakgrunn og vasket ut bakgrunnen.