torsdag 9. april 2015

GIF

Vi har fått i oppgave å lage gif animasjon med temaet "roll". Jeg så litt på pinterest og en tumblr side som hadde mange forskjellige gifer innen temaet roll. Jeg kom opp med noen ideer og og gikk ut for å ta bilder sammen med Camilla. Jeg sa til henne når hun skulle ta bilde og hvilket utsnitt osv jeg skulle ha på bildene. Jeg syns det var veldig vanskelig å velge ut ett bilde som jeg skal levere, fordi jeg liker alle selvom de er veldig forskjellige. Alle er bra på hver sin måte så jeg velger derfor å levere alle 4 gifene.


På dette bilde fikk jeg inspirasjon fra tumblr nettsiden. Jeg fant et sted med en gangske rolig bakgrunn som ikke var så full av bevegligheter. Så fant jeg en lyktestolpe som jeg kunne snurre rundt. Kamera valgte jeg å sette sånn som det er for at man skulle se litt dybde i bilde og at jeg ble i det gyldne snitt.


Her fikk jeg også inspirasjon fra samme tumblr side. Veggen jeg valgte å ha som bakgrunn valgte jeg å ha for at jeg syns den er veldig kul og det går igjen med fargetonene i klærne jeg har på. Man ser det ikke så tydelig siden jeg snurrer så fort rundt, men bilde forfra så ser det ut som jeg har på solbrillene. Jeg prøvde å holde det bilde der litt lengre, men det ble som et lite hakk i gifen. Den stoppa opp litt, så jeg syns ikke det funket så bra. Derfor har jeg den som den er. 


På skolen har vi noen snurre stoler og jeg tenkte jeg kunne bruke de, Jeg satt meg helt stille på den og fikk Camilla til å snurre meg litt og litt for hver gang så jeg sitter i samme pposisjon mens stolen snurrer rundt. Jeg sitter nesten midt i bilde og på venstre side er det en hvit stol som gjør at det blir en likevekt/balanse i bilde. Jeg valgte å ta gifen i svart hvitt fordi jeg syns det passet bedre. Det ble et renere uttrykk og ikke så rote med alle de forskjellige fargene. Det er mye kontraster og jeg er i det mørkeste punktet av bilde som gjør at jeg er mest tydelig.


I heisen på skolen er det speil på den ene siden og jeg tenkte det kunne bli litt stilig om jeg snurret rundt inni heisen så jeg ble reflektert i speilet. Jeg står ca idet gyldne snitt.