søndag 19. oktober 2014

Photoshop




Dette var en av de første oppgavene vi fikk på skolen. Vi skulle jobbe med å legge flere bilder oppå hverandre i photoshop. Det dere ser her er altså 3 bilder lagt oppå hverandre. Bildene er redigert og klippet så det skal se ut som et bilde. 


Halloween Invitasjon

Vi fikk i oppgave å lage en halloween invitasjon i illustrator. Noe jeg syns var veldig morsomt å lage. Det var i faget grafisk vi fikk denne oppgaven. Jeg ble ganske fornøyd når jeg ble ferdig. Her er resultatet.


mandag 13. oktober 2014

Hvitbalanse - fotooppgave

Vi fikk i oppgave å ta bilder av «stemning», med forskjellige hvitbalanser. Jeg syns det er veldig fint på høsten og får veldig god stemning. Derfor gikk jeg ut og tok bilder. Jeg tok med et vannglass ut og helte på en grein så det ble hengende dråper på greina. Jeg tok en del bilder, men endte opp med bildene av greina.
Det er morsomt å se hvor forskjellige bildene blir bare man endrer på hvitbalansen.
Av å ta bilder i forskjellig hvitbalanse lærte jeg meg hvilken hvitbalanse som er lurt å bruke hvor og når. Jeg syns det er utrolig morsomt å ta bilder og bli utfordra til å teste ut nye ting. Lærer så utrolig mye av å bare prøve ut forskjellige ting på kameraet. 



mandag 6. oktober 2014

AUTUMN

Hello!
Today was the first day at school after our one week autumn vacation. During the vacation we had to take some autumn photos. Here is some of the pictures I took: